uc:sendtilenven runat server id uc_sendtilenven
Ændre størrelse på tekst Print

Information - Åbent Universitet ved Det Teologiske Fakultet 2012/13


Sidst redigeret: 9/10-2012   grafik   Udgave: Åbent Universitet Teologi 2012/13 

 


Vi udbyder en bred vifte af kompetencegivende efter- og videreuddannelse på Det Teologiske Fakultet.

Ønsker du at opnå nye perspektiver på dit arbejde eller simpelthen på verden omkring dig? Finder du det vigtigt at få en grundig indsigt i den vesteuropæiske og danske kulturarv i en senmoderne brydningstid? Og er du interesseret i at deltage i spændende debatter og danne nye netværk samtidig med, at du opdaterer dit CV? Så er Det Teologiske Fakultets kompetencegivende efter- og videreuddannelsestilbud måske noget for dig.

Enkeltfag som deltidsstuderende

Kurserne henvender sig til alle, som ønsker at fordybe sig i et eller flere fag på universitetsniveau. Åbent Universitet giver mulighed for at kombinere videregående uddannelse med samtidig tilknytning til arbejdsmarkedet. Læs mere om studiet under Åbent Universitet, hvor du også kan få en kursusoversigt eller bestille et katalog. 

Efter- og videreuddannelse for præster

Vi udbyder også kompetencegivende efter- og videreuddannelse for præster og teologiske uddannede. Ved tilrettelæggelse af disse kurser har Det Teologiske Fakultet rådført sig med et panel af sognepræster. Fra vores hjemmesiden kan du downloade en folder med de aktuelle kursusudbud.

Masteruddannelser

Det Teologiske Fakultet udbyder en masteruddannelse svarende til et års fuldtidsstudier på 60 ECTS-point og læses normalt over to år som deltidsuddannelse. Masteruddannelsen skræddersys af og til den enkelte. Rammerne er ens for alle; men det konkrete studieforløb – hvilke kurser der skal indgå – aftales individuelt. Læs mere om masteruddannelsen på
hjemmesiden.

Søren Kierkegaard Forskningscenteret udbyder masteruddannelse til erhvervsaktive, der både har en forudgående lang eller mellemlang videregående uddannelse og relevant erhvervserfaring. Masteruddannelsens emne aftales af den studerende med en vejleder, så uddannelsens indhold kobles sammen med den studerendes forudgående uddannelse og erhvervserfaring. Læs mere om Søren Kierkegaard masteruddannelsen på hjemmesiden.

Ansøgningsfrister

For kurser i forårs- og efterårssemesteret er ansøgningsfristerne hhv. 1. december (studiestart i februar) og 1. juni (studiestart i september).
Sommerkurser i juli og august har ansøgningsfrist 1. juni.
Kompakt kurser i januar har ansøgningsfrist 1. december.

Yderligere information

Refusion af indbetalt undervisningsgebyr kan kun finde sted under ganske særlige omstændigheder og kun ved skriftlig henvendelse inden for de tre første uger af semesteret. Kursusskift kan kun foretages ved skriftlig framelding og tilmelding til nyt kursus indenfor de tre første uger af semesteret. Forudsætning for kursusskift er, at der er plads på holdet. Kursusskift indebærer refusion af undervisningsgebyr samt indbetaling af nyt undervisningsgebyr, og der må derfor påregnes forsinkelse i adgang til kursusmateriale i det elektroniske undervisningsrum Absalon.

  

ÅU-administrationen ved Det Teologiske Fakultet: Studiesekretær Charlotte Zoey Søndergaard: Tlf. 3532 3961, czs@teol.ku.dk
Fakultetets studievejledere kan kontaktes for yderligere oplysninger om studiemæssige forhold: Tlf. 3532 3607, studievejleder@teol.ku.dk, Lokale 222, 2. sal, Købmagergade 46, København, Hjemmesiden
  
Spørgsmål vedr. Åbent Universitet og masteuddannelsen rettes til fuldmægtig Bente Guldsborg, Studienævnssekretariatet, vær 050 Købmagergade 46, 1150 København K. Tlf.: 3532 3606, beg@teol.ku.dk



Københavns Universitet