uc:sendtilenven runat server id uc_sendtilenven
Ændre størrelse på tekst Print

Biologisk fagprojekt (BioProj)


Semesterangivelse: Forårs kursus Kurset udbydes i blok 1, 2, 3 og 4

 


Udgave: Forår 2013 NAT
ECTS points: 7.5 or 15
Point: 7,5 eller 15
Blokstruktur: 1. blok, 2. blok, 3. blok, 4. blok
Fagområde: bio
Institutter: Biologisk Institut og Statens Naturhistoriske Museum
Uddannelsesdel: Bachelor niveau
Kontaktpersoner: VIP ansat på Biologisk Institut, Zoologisk Museum og Botanisk Museum ved Københavns Universitet. Alle ansatte ved Biologisk Institut, Zoologisk Museum og Botanisk Museum med minimum en kandidatgrad kan fungere som projektvejledere (altså også Ph.d.-studerende og fondsansatte). Der skal dog altid være en professor, lektor eller adjunkt, som har det overordnede ansvar. Professorer, lektorer og adjunkter ved Biologisk Institut, Zoologisk Museum og Botanisk Museum kan fungere som eksaminatorer, dette gælder også forskningsadjunkter og -lektorer. Ph.d.-studerende kan fungere som eksaminatorer, men kun hvis den professor, lektor eller adjunkt, som har det overordnede ansvar for projektvejledningen, er til stede, eventuelt også selv deltager i eksaminationen, og sammen med censor har ansvaret for karaktergivningen
Andre undervisere: Hvis projektet udføres ved en anden institution end Biologisk Institut, Zoologisk Museum eller Botanisk Museum skal der tilknyttes både en ekstern vejleder ansat på værtsinstitutionen og en intern vejleder ansat ved Biologisk Institut, Zoologisk Museum eller Botanisk Museum.
Skema- oplysninger:  Vis skema for kurset
Samlet oversigt over tid og sted for alle kurser inden for Lektionsplan for Det Naturvidenskabelige Fakultet Forår 2013 NAT
Undervisnings- form: Projektbaseret undervisning, hvor et projekt tilrettelægges og gennemføres under individuel vejledning med udgangspunkt i en aftalt projektbeskrivelse og tidsplan. Projektets resultater fremlægges i en rapport samt i et efterfølgende foredrag. Projektet kan gennemføres som gruppearbejde med op til fire medlemmer efter aftale med vejleder. Rapportens omfang fastsættes i samarbejde med den faglige vejleder. Efter aftale med vejleder er der mulighed for alternative former for afrapportering så som artikler eller postere.
Formål: Opøvelse af faglig og personlig kompetence inden for et bestemt biologisk fagområde, herunder gennemførelse af et mindre forskningsnært projekt og formidling af resultaterne heraf.
Indhold: Et selvstændigt eksperimentelt eller teoretisk projekt.
Målbeskrivelse: Efter kurset kan den studerende:
  • beskrive en biologisk problemstilling
  • udføre et mindre teoretisk eller eksperimentelt forskningsnært projekt under vejledning
  • finde relevant videnskabelig litteratur
  • vurdere anvendte metoder
  • afrapportere data på en videnskabelig måde
  • dokumentere det udførte arbejde i form af en velstruktureret projektrapport, artikel eller poster
  • Faglige forudsætninger: Obligatoriske kurser på bacheloruddannelsen i biologi svarende til mindst 60 ECTS skal være bestået.
    Eksamensform: Rapport, foredrag og efterfølgende mundtlig eksamination bedømmes samlet efter 7 trins-skalaen. Intern censur.
    Reeksamen: Revideret rapport, nyt foredrag og/eller nyt mundtligt forsvar
    Kursus hjemmeside:
    Sidst redigeret: 1/2-2012



    Københavns Universitet