Ændre størrelse på tekst Print
Hvordan fungerer søgefunktionen i SIS?

Har du brug for at finde et studie eller et kursus men ved ikke, hvor du skal lede, kan du bruge søgefunktionen. I søgefunktionen kan du søge både i Lektionsplaner og Studiehåndbøger på tværs af fakulteter og både i nye og gamle udgaver. Du behøver kun at skrive en del af ordet/ordene, du ønsker at søge på. Søgeordet skal dog indeholde starten af det, du ønsker at søge på. Alle søgeord søger både på store og små bogstaver. Brug gerne flere ord adskilt af mellemrum for at lave mere præcise søgninger.

Præcisering af søgninger

Marker om det er i Lektionsplanen eller i Studiehåndbogen du vil foretage din søgning. Lektionsplanerne indeholder typisk kursusbeskrivelser med oplysninger om tid, sted m.m. Studiehåndbogen indeholder som oftest generelle beskrivelser af studierne. Vil du begrænse dine søgninger til et enkelt fakultet skal du vælge fakultetet i menuen til venstre på siderne, og derefter vælg "Søgning". I Lektionsplanen søges der på informationer om Kursusnavn, Kursusindhold, Kursusformål, Kontaktpersoner, Undervisere, Punkter og ECTS-point. I Studiehåndbogen søges der på al tekst.

På Naturvidenskab kan man endvidere begrænse sine søgninger ved at vælge Skemagruppe, Blok og ECTS. Du kan vælge at søge i Skemagruppe A, B eller C for at finde kurser, som ikke overlapper hinanden. Du kan søge kurser udbudt i Semesterblok 1, 2, 3 eller 4 (1. og 2. blok er efterårssemesteret og 3. og 4. blok er forårssemesteret). Endvidere kan du søge efter kurser som enten tæller 7,5 eller 15 ECTS. For at fjerne en markering fra Skemagruppe, Blok eller ECTS tryk på linket "Søgning" nederst i venstre-menuen.

Brug eventuelt citationstegn til at matche flere ord. F.eks. "Anders Jensen" sikrer at du kun får søgeresultater der præcist matcher "Anders Jensen". Hvis man ikke bruger citationstegn ville en kusustekst, der indeholder Anders Olsen og Frank Jensen også komme med.Københavns Universitet